maanantai 11. tammikuuta 2010

Muutto takana

Hahaa, muutto on nyt takana ja nettikin kytketty uuteen kotiin! Vuoden alun nettihiljaisuus on siis johtunut siitä, että Tampereen Puhelimella kesti kaksi viikkoa kytkeä netti uuteen osoitteeseen. Kirjat on nyt nostettu hyllyihin, ei vielä järjestetty. Ihan lähellä on myös Lundian liike, puolisolta en saanut vielä lupaa lähteä sinne vaikka yksi poikkihylly selvästi uupuu olohuoneesta.

Luokitukset menevät suunnilleen näin: Markun työhuoneen kirjat (ei luokkaa), Yleinen tietokirjallisuus (olohuoneessa kahdessa kirjahyllyssä), Yleinen kaunokirjallisuus (koti/ulkomainen, olohuoneessa kahdessa kirjahyllyssä), Saaran käsikirjasto (ei luokkaa), sarjakuvat (hyllynpuolikkaassa minun työpöytäni vieressä), Science fiction ja fantasia (olohuoneessa kahdessa kirjahyllyssä), Poliittinen kirjallisuus ja pamfletit (makuuhuoneessa, eivät mahtuneet muualle) sekä Lastenkirjallisuus (Alman hyllyssä).

Yhtään kirjaa en ole ehtinyt uudessa asunnossa lukea. Aloittanut olen, Alberto Manguelin esseeteoksen The Library at Nightin, jonka mies muistaakseni tilasi nettikirjakaupasta viime vuonna. Joululahjakirjatkin ovat vielä kesken. Miehelle lahjoittamani kirjan ehdin lukea itse jo edellisessä kodissa, siitä juttua seuraavassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti